Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yüksekova'ya gençlik merkezi müjdesi

Düzenleyen:
Yüksekova'ya gençlik merkezi müjdesi

GÜNDEM Haberleri

Yapımına başlanan altyapı ve gençlik merkezi projeleriyle Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde önemli sorunları çözüme kavuşturulacak.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yapımına başlanan altyapı ve gençlik merkezi projeleriyle ilçenin önemli sorunları çözüme kavuşturulacak.Gençlik ve Spor Bakanlığınca 2014'te terör örgütü PKK tarafından yakılan spor salonunun yerine Yeni Mahalle'de 2 bin 229 metrekarelik alana inşa edilen iki katlı gençlik merkezindeki çalışmalarda sona gelindi.

İdare bölümü, spor salonu, müzik odası, oyun odası, soyunma odalarının yanı sıra 4 derslik, kütüphane, kafeterya ve misafir salonundan oluşan merkezde, sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetler gerçekleştirilecek.Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kaşıkçı, AA muhabirine, Gençlik ve Spor Bakanlığının gençler için yoğun çalışma yürüttüğünü ilçedeki gençlere eşofman, yağmurluk, ayakkabı ve diğer malzeme yardımlarının devam ettiğini anımsattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...