HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İbret alacağız ve bir daha darbelerin yaşanmasına izin vermeyeceğiz

Düzenleyen: /
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İbret alacağız ve bir daha darbelerin yaşanmasına izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan, Haber

GÜNDEM Haberleri

Ramazan'ın ilk iftarını şehit yakınları ve gazilerle yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İbret alacağız ve ne 15 Temmuz'un nede diğer darbelerin tekrar etmesine izin vermeyeceğiz" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının organize ettiği şehit yakınları ve gaziler ile iftar programına katıldı.

Şehit yakınları ve gazilerle birlikte iftarını açtıktan sonra kısa bir konuşma da yapan Erdoğan "Türkiye'nin darbeler dönemini artık bir daha açılmamak üzere kapattığını sandığımız bir dönemde yaşadığımız 15 Temmuz felaketi milletimizin yüreğinde ve hafızasında derin izler bırakmıştır" dedi.

"İBRET ALIP, TEKERRÜRÜNE İZİN VERMEYECEĞİZ"

15 Temmuz'dan ibret alınacağını ve bir daha tekerrürüne de izin verilmeyeceğini belirten Erdoğan "Sadece 15 Temmuz'un değil, 12 Eylül'ün, 28 Şubat'ın, 12 Mart'ın, 27 Mayıs'ın tekerrürüne de müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...