Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

70 asker daha hastanelik oldu

Düzenleyen:
70 asker daha hastanelik oldu

GÜNDEM Haberleri

Binden fazla askerin zehirlendiği, 1 askerin hayatını kaybettiği olayın ardından dün de 70 asker hastanelik oldu, akıllara sabotaj ihtimali geldi

Manisa’nın Kırkağaç ilçesindeki 6’ncı Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığında dün akşam çok sayıda asker gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, askerlerin et kavurma, pilav, salata ve yoğurttan oluşan menünün ardından mide bulantısı, ishal ve kusma şikayetleri baş gösterdi. Manisa Valiliği, askeriye revirine 150 civarında askerin başvurduğunu, bunların 70’inin hastanelere kaldırılarak tedave altına alındığını bildirdi. Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığında da binden fazla asker enfeksiyondan etkilenmiş bir asker hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili başlatılan adli ve idari soruşturma sürüyor. Hastaların durumlarının iyiye gittiğini belirten Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer “Zehirlenmelerin ilk sonuçlara göre ‘salmonella’ bakterisinden olduğu konusunda öngörüler var. Bu bakterin alt türevleri bulunuyor, yemekten veya başka bir şeyden olabilir, bu da laboratuvar sonuçları kesin hâle geldiğinde belirlenecek” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...