Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Yıldırım'dan 'Adale Yürüyüşü'ne tepki

Düzenleyen:
Başbakan Yıldırım'dan 'Adale Yürüyüşü'ne tepki

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım, CHP'nin ''Adalet Yürüşü''ne tepki gösterdi.

Geçen yıl buraya geldiğimizde, 'Bu çukurları kazanlar, bu çukurda kendilerini yok edecekler, bu çukurlara onları gömeceğiz.' dedik. Şimdi artık gün, bunların verdiği zararları ortadan kaldırma günüdür. Şimdi artık birlik olma, beraber olma, birlikte Türkiye olma zamanıdır.

KILIÇDAROĞLU'NA YÜRÜYÜŞ TEPKİSİ

O gün (15 Temmuz) meydanlara inmeyen, sokaklarda yürümeyenler şimdi tutmuşlar Ankara'dan İstanbul'a yürüyorlar. Yürüyeceksen darbeye karşı yürüyeceksin, darbeye karşı. Adalet sokakta bulunmaz, adalet sokakta aranmaz. Adaletin olacağı yer mahkemelerdir.

"PKK'NIN 'KÜRTLER' DİYE BİR DERDİ YOK"

Bu terör örgütü PKK, PYD, YPG bunların hepsi aynı. Bunların, bu örgütlerin 'Kürtler' diye bir sorunu yok. Asıl sorun Kürtlerin, Türklerin de sorunu terör örgütüdür, PKK'dır, PYD'dir, YPG'dir. Bütün bunları aramızdan çıkarmaya yemin ettik, karar verdik. Bu kararlılığımız da devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...