ABD İstanbul Konsolosluğu'ndan terör uyarısı

Düzenleyen:
ABD İstanbul Konsolosluğu'ndan terör uyarısı

GÜNDEM Haberleri

ABD'nin İstanbul Konsolosluğu’nun internet sitesinden, İstanbul'da yaşayan ABD vatandaşlarının kalabalık yerlerde olası terör saldırısına karşı uzak durmaya çağıran bir uyarı metni yayınlandı.

ABD İstanbul Başkonsolosluğu, Türkiye'deki ABD vatandaşlarını uyararak, Şişli ve Mecidiyeköy'de terör saldırısı ihtimalinin mevcut olduğunu söyledi.

ABD VATANDAŞLARINI TERÖR SALDIRISINA KARŞI UYARDI

Twitter üzerinden açıklama yapan ABD Dışişleri Bakanlığı Konsolosluk İşleri Bürosu, İstanbul Başkonsolosluğu'nun İstanbul'daki ABD vatandaşlarını olası terör saldırılarına karşı uyardığını duyurdu.

"ŞİŞLİ'DEKİ AĞAOĞLU SOKAKTAN UZAK DURUN"

​ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nun açıklamasında ilk kez, semt isimlerinin yanı sıra sokak ismine de yer verildi. Açıklamaya göre, ABD vatandaşlarının Şişli'deki Ağaoğlu Sokak'tan 'uzak durması' isteniyor. Açıklamada terör saldırısı olasılığının detayları hakkında ise bilgi verilmiyor.

TRUMP TOWERS'A 200 METRE UZAKLIKTA

Söz konusu sokak, ABD Başkanı Donald Trump'ın ortağı olduğu Mecidiyeköy'deki Trump Towers'a 200 metre uzaklıkta bulunuyor. Verilen koordinatın Trump Towers'a bu kadar yakın olması "hedef Trump Towers mı?" sorularını akıllara getirdi.

İşte yapılan açıklama:

ABD İstanbul Konsolosluğu'ndan terör uyarısı

ABD'den saldırı uyarısı yapılan Ağaoğlu Sokak:

ABD İstanbul Konsolosluğu'ndan terör uyarısı

ABD İstanbul Konsolosluğu'ndan terör uyarısı

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...