Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TRT muhabiri S. Arabistan'da gözaltına alındı

Düzenleyen:
TRT muhabiri S. Arabistan'da gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun Körfez krizini sona erdirmek için S.Arabistan’a yaptığı kritik ziyaretini izleyen TRT World muhabirlerinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Ziyareti izleyen TRT World’ün Pakistan vatandaşı olan muhabiri Hasan Abdullah ile kameraman Nihat Yayman, Mekke’de otellerinde gözaltına alındı.

Çavuşoğlu’nun ziyaretini izlemek için özel vizeyle Mekke’ye giden muhabir ve kameraman 10 saat gözaltında tutuldu. İki TRT World çalışanı Çavuşoğlu’nun durumu Suudi Arabistan Kralı Abdulaziz’e bildirmesi üzerine serbest bırakıldı. 

TRT Wold’ün Pakistanlı muhabiri, serbest bırakılmalarında kendilerine yardımcı olan başta Bakan Çavuşoğlu olmak üzere Türkiye’nin Riyad Büyükelçiliği ile Cidde Başkonsolosluğu mensuplarına teşekkür etti. 

KATAR’I SORMUŞLAR

Serbest bırakıldıktan sonra şu anda Türkiye’ye dönmek için havaalanında olduklarını belirten muhabir Hasan Abdullah, sorgulamaları sırasında kendilerine Katar’la ilgili birçok şey sorulduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...