Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurtulmuş: Darbeciler buldukları en ağır ceza ile karşı karşıya kalacaklar

Düzenleyen:
Kurtulmuş: Darbeciler buldukları en ağır ceza ile karşı karşıya kalacaklar

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, FETÖ ile mücadele konusunda, "Öyle bayramda, seyranda falan çıkmak yok. Bu darbeciler, bu katiller buldukları en ağır ceza ile karşı karşıya kalacaklar"dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ünye Belediyesi tarafından Yunus Emre Parkı ve Ünye İskelesi'nde düzenlenen "Büyük Ünye İftarı"nda yaptığı konuşmada, Ünye'de, hemşehrileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Türkiye’nin çevresindeki ülkelere karşı da duyarlı olmak zorunda olduğuna vurgu yaparak, Suriye’de ve diğer Müslüman ülkelerde iç çatışmalar, bombalar, silahlar altında yaşamak zorunda kalan insanların durumuna dikkati çekti.

"15 Temmuz 2016’da Türkiye, ikinci kurtuluş mücadelesini verdi"

Birilerinin, Türkiye’nin güçlü ve büyük olmaması için ellerinden geleni yaptığına işaret eden Kurtulmuş, 15 Temmuz’un, Anadolu topraklarının gördüğü en büyük ihanet hareketi olduğunu bildirdi.5 Temmuz’u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını vurgulayan Numan Kurtulmuş, "Bu hain darbe teşebbüsünü ve onun arkasındaki kirli emelleri bütün yönleriyle çocuklarımıza, torunlarımıza anlatacağız. 15 Temmuz 2016’da Türkiye, ikinci kurtuluş mücadelesini vererek yeniden bağımsızlığını sıkı bir şekilde elde etti diyeceğiz. Bir daha bu ülkenin istiklaline ve istikbaline kimse göz dikemeyecektir. İnşallah bir daha böylesine hain bir teşebbüsle karşı karşıya kalmayacağız. Hesabını soracağız, millet olarak soracağız." diye konuştu.

FETÖ mensuplarının birbirlerini diri tutmak için "Bayramda çıkacaksınız", "Bahar gelecek" dediğini aktaran Kurtulmuş, "Öyle bayramda, seyranda falan çıkmak yok. Bu darbeciler, bu katiller buldukları en ağır ceza ile karşı karşıya kalacaklar." ifadesini kullandı.

"Devlet olarak sonuna kadar gidilecek"

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, FETÖ davalarında, geçenlerde ilk ağırlaştırılmış müebbet cezasının verildiğine değinerek, "Aman ha bunlarla mücadele ediliyor, edilmiyor diye düşünmeyin. Devlet olarak sonuna kadar gidilecek. Bağımsız yargı, bunlar hakkındaki kararı verecektir." dedi.PKK ile mücadele sırasında şehit haberlerinin geldiğini belirten Kurtulmuş, Hakkari’nin Çukurca ilçesindeki terör operasyonunda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Ordulu Uzman Çavuş Onur Tiken’e ve şehitlere rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.Bunun büyük bir acı olduğunu anlatan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Bu acıya bu toprakları yurt yapmasını bilmiş olan dedelerimiz, atalarımız, büyüklerimizin nasıl direndiyse, millet olarak da inşallah dayanacağız, direneceğiz ve inşallah bu istiklal mücadelesini kazanacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...