Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Firari FETÖ’cülerin eşleri Yunan sınırında yakalandı

Düzenleyen:
Firari FETÖ’cülerin eşleri Yunan sınırında yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Edirne’de, jandarma ekipleri yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isteyen 3 kişi ve 1 organizatör yakalandı. Yunanistan’a kaçmak isteyen 3 şahsın FETÖ/PDY ile bağlantıları oldukları tespit edildi.

Edirne Jandarma Komutanlığı’na gelen bir ihbar üzerine harekete geçen ekipler, Keşan İlçesi’nde yurt dışına kaçış hazırlığından bulunan 3 şüpheliyi ve 1 organizatörü yakaladı. Yunanistan'a kaçmak isterken jandarma tarafından yakalanan ve FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevlerinden ihraç edildikleri belirlenen ve hakim karşısına çıkarılan cerrah 34 yaşındaki Mehmet Ali Yılmaz ve pratisyen hekim 31 yaşındaki Meryem Dağdelen ile 45 yaşındaki Hatice Çelikcan ile bu şahıslara organizatörlük yaptığı tespit edilen Murat Yılmaz tutuklandı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada ise 2 bin Euro, bin 160 dolar, 100 İsviçre frangı ve 300 lira bulunduğu bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...