Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye'nin gündemine oturan 'enayi' yakalandı

Düzenleyen:
Türkiye'nin gündemine oturan 'enayi' yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Taksim'de merdivenlerde baygın halde yatan genç kıza uyuşturucu verdiği iddia edilen, alnında "enayi" yazılı dövme bulunan o şüpheli gözaltına alındı.

Taksim'de sırt üstü baygın olarak yatan 24 yaşındaki genç kız, Sabah saatlerinde kameralara yansıdı. Uyuşturucu kullanıldığı iddia edilen genç kızın hali görenleri hayrete düşürdü. Birçok haber kanalında ve internet  sitesinde yer alan genç kızın hali polisi de harekete geçirdi. Görgü tanıkları, genç kıza bir kişinin uyuşturucu verdiğini daha sonra oradan ayrıldığını söyledi. Şüphelinin alnında "Enayi" yazılı dövme olduğu belirtildi.

Türkiye'nin gündemine oturan 'enayi' yakalandı

İstanbul Emniyeti o şüphelinin yakalanması için harekete geçti. Araştırmalarda şüphelinin kimliği tespit edildi. Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri Türkiye'nin gündemine oturan o şüpheliyi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli Adem A.'nın barlarda şarkı söylediği iddia edildi,

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...