Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

“Terör, Aybüke öğretmen gibi onu da almasın...”

Düzenleyen:
“Terör, Aybüke öğretmen gibi onu da almasın...”

GÜNDEM Haberleri

Tunceli-Pülümür kara yolunda terör örgütü PKK tarafından yolu kesilerek aracı yakılan ancak hâlâ haber alınamayan Necmettin öğretmen için Twitter üzerinden ‘Necmettinöğretmenimiziistiyoruz’ hastag’i açıldı.

Damla Peker ANKARA
Tunceli-Pülümür kara yolunda terör örgütü PKK tarafından yolu kesilerek aracı yakılan ancak hâlâ haber alınamayan Necmettin öğretmen için Twitter üzerinden ‘Necmettinöğretmenimiziistiyoruz’ hastag’i açıldı. Görev yaptığı Siverek’te memleketine giderken PKK terör örgütü tarafından kaçırılan Necmettin Yılmaz’dan haber alınamıyor. Önce şehit edildiği iddia edilen Yılmaz için önceki gün Tunceli Valiliği öğretmenin şehit edildiğine dair herhangi bir bilgi ve emareye rastlanılmadığını belirtti. Kayıp olan öğretmenin bulunması için bölgede güvenlik güçlerince çalışmalar devam ederken; Twitter üzerinde de ‘Necmettinöğretmenimiziistiyoruz’ hastag’ı açıldı. Hashtag üzerinden yüzlerce Tweet atılırken; mesajlarda PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Aybüke Yalçın’ın fotoğrafları da dikkat çekti. Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın “Aybüke Yalçın öğretmenimizi bizden alan terör, Necmettin Yılmaz öğretmenimizi almasın. Öğretmenimiz yaşasın” twitti attı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...