Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakırköy'deki patlamayla ilgili İGDAŞ'tan açıklama geldi

Düzenleyen:
Bakırköy'deki patlamayla ilgili İGDAŞ'tan açıklama geldi

GÜNDEM Haberleri

Bakırköy'de sabah saatlerinde meydana gelen patlamayla ilgili İGDAŞ yaptığı yazılı açıklamayla, patlamanın doğalgazdan kaynaklanmadığını belirtti.

İGDAŞ tarafından patlamayla ilgili yapılan yazılı açıklama şöyle: "Bakırköy’de Meydana Gelen Patlama Doğalgazdan değil. Bugün sabah saatlerinde Bakırköy, Osmaniye Mahallesi, Cami Sokak’ta Pastane olarak faaliyet gösteren bir işyerinde meydana gelen patlamanın, doğalgaz kaynaklı olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu patlamanın olduğu işyerinde doğalgaz tesisatı ve kullanımı yoktur. Bununla birlikte, İGDAŞ Doğalgaz Acil Ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, patlamanın olduğu işyeri, bina ve çevresinde yapılan ölçümlerde herhangi bir doğalgaz kaçağına rastlanmamıştır. Olayın kesin nedeni, yapılacak adli soruşturma sonucunda netlik kazanacaktır". 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...