HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Milli Savunma Bakanı Işık bayram namazını Kocaeli'de kıldı

Düzenleyen: /
Milli Savunma Bakanı Işık bayram namazını Kocaeli'de kıldı
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Bayram Namazı, Haber

GÜNDEM Haberleri

Bakanı Işık, "Bayramlar bizim açımızdan her türlü ayrışmanın, her türlü farklılığın bir kenara bırakıldığı, sadece milli ve dini duyguların çok yükseldiği, birliğin ve beraberliğin en coşkulu şekilde yaşandığı günler." dedi.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "Bayramlar bizim açımızdan her türlü ayrışmanın, her türlü farklılığın bir kenara bırakıldığı, sadece milli ve dini duyguların çok yükseldiği, birliğin ve beraberliğin en coşkulu şekilde yaşandığı günler. Bu bayramın da özellikle bu noktada milli birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.

Bakan Işık, bayram namazını, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ile İzmit'teki Pertev Mehmet Paşa Camisi'nde eda etti.Namazın ardından camideki vatandaşlarla bayramlaşan Işık, gazetecilere yaptığı açıklamada, bütün milletin ve Müslümanların Ramazan Bayramını tebrik ederek, bayramın insanlığın huzuruna, barışına, esenliğine vesile olmasını diledi.Özellikle ülkenin birliği ve beraberliği için başta hudutlar olmak üzere vatanın her köşesinde nöbet tutan Mehmetçiğin, askerin, polisin, jandarmamızın bayramını da ayrıca tebrik eden Işık, "Onların gösterdiği fedakarlıklar ve kahramanlıklar sayesinde biz burada huzur içerisinde bayram idrak ediyoruz. Bundan dolayı bütün güvenlik güçlerimizin ve askerimizin bayramını özellikle tebrik ediyorum." diye konuştu.

Bu topraklar vatan olsun diye ve vatan kalsın diye gözünü kırpmadan canını seve seve feda eden bütün şehitlerin ve bugün hayatta olmayan gazileri de rahmet, minnet ve şükranla andığını dile getiren Işık, şehitlerimizin aileleri ve hayatta olan gazilerin de güzel bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.Bakan Işık, "Bayramlar bizim açımızdan her türlü ayrışmanın, her türlü farklılığın bir kenara bırakıldığı, sadece milli ve dini duyguların çok yükseldiği, birliğin ve beraberliğin en coşkulu şekilde yaşandığı günler. Bu bayramın da özellikle bu noktada milli birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...