Aksakallı Paşa El-Bab’da kahramanlarla...

Düzenleyen:
Aksakallı Paşa El-Bab’da kahramanlarla...

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanı Hulûsi Akar’ın emriyle TSK komuta kademesi Ramazan Bayramı’nı kıtada askerle geçiriyor...

Ünsal Ergel ANKARA - Bu kapsamda Fırat Kalkanı Harekâtı’na komuta eden, 15 Temmuz hain darbe girişiminin engellenmesinde büyük rol oynayan Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekâi Aksakallı da Suriye’nin ve Irak’ın kuzeyindeki birlikleri tek tek ziyaret ederek Mehmetçik ile bayramlaşıyor. Burada askerleriyle beraber Bayram Namazı’nı kılan Aksakallı’nın halen mayın ve El Yapımı Patlayıcı arama-tarama faaliyetleri ile altyapı çalışmalarının sürdüğü El-Bab’ı da ziyaret ettiği öğrenildi. 

EN BÜYÜK RÜTBE ŞEHİTLİK
El-Bab’da bayram namazını kıldığı camide minbere çıkarak askerlere hitap eden Aksakallı şunları söyledi: “Bütün dünyanın karşımıza dikildiği Bab’da ‘şehadete ulaşan kardeşlerimizle birlikte’ bu millete, bu orduya hiç kimsenin boyun eğdiremeyeceğini bir kez daha dünyaya haykırdık. Bundan sonra da tarihi ve vicdani en büyük sorumluluğumuz bu topraklarda yaşayan Kürt, Türkmen, Arap bütün insanlara adaletin, merhametin olduğu güven içinde bir hayat sağlamaktır. Sizlerin onurla şerefle verdiğiniz bu mücadele ile Türkiye Cumhuriyeti devleti, mazlum ve mağdur milletlerin ümit ışığı olmaya devam edecektir. Alacağımız en büyük şan şeref ve rütbe şehadettir.” Aksakallı’nın bugün de Irak’ın kuzeyindeki Başika kampında bulunan birlikleri ziyaret edeceği bildirildi.
Aksakallı Paşa El-Bab’da kahramanlarla...
BİRLİKTE SAF TUTTU
Korgeneral Zekâi Aksakallı bayramda El-Bab’daki kahramanları yalnız bırakmadı. Birlikte namaz kılıp vaaz dinledi. Ardından kahvaltıda bir araya geldiği Mehmetçiğin dertlerini dinledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...