HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Ülkeyi kaosa sürükleme!..

Düzenleyen: /
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Ülkeyi kaosa sürükleme!..
Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu, Chp Yürüyüşü, Haber

GÜNDEM Haberleri

“Türkiye’yi kaosa, cepheleşmeye sürüklemeye kimsenin hakkı yoktur. CHP kendisine çekidüzen vermelidir.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, OHAL’in sürdürülmesi gerektiğini belirterek, “Bunu demokrasiye karşıt gibi algılayarak ortadan kalkmasını isteyenler, 15 Temmuz’un tesir alanı üzerinde tarafgir olanlardır” dedi.
Bahçeli, MHP Genel Merkezi’nde düzenlenen partililerle bayramlaşma töreni sonrasında gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu, soruları yanıtladı. MHP lideri, 16 Nisan itibarıyla geçilen cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili uyum yasalarına da öncelik verilmesi gerektiğini ifade etti. Bahçeli, “Bütün bunlar yapılırken, PKK ve FETÖ ile mücadele hiçbir şart altında ihmale uğratılmamalı, gevşetilmemelidir. Mutlak suretle bir yıla yaklaşan süreç içinde hala tespit, teşhis konularında çaba sarf ederken Türkiye’de çok şeyler olmaktadır” dedi.
Bahçeli, olağanüstü hâl uygulamasının devam etmesi gerektiğini de belirterek şunları kaydetti: “Olağanüstü hâli ‘demokrasiye, özgürlüğe karşıt’ gibi algılayarak, tamamen ortadan kalkmasını isteyenler, 15 Temmuz’un tesir alanı üzerinde tarafgir olanlardır. Onun için herkes haddini bilmeli, ne düşünüyorsa onu açıkça söylemelidir fakat olağanüstü hali bahane ederek, 15 Temmuz vahşiliğine örtülü olarak sahip çıkmamalıdır.
Türkiye’yi kaosa, cepheleşmeye, karanlığa sürüklemeye ve siyasi şov yapmaya kimsenin hakkı yoktur. Cumhuriyet Halk Partisi, kalan sürede kendisine çekidüzen vermelidir, sözlü sazlı adalet arayışıyla Türkiye’nin, Ankara’dan İstanbul’a geçiş güzergâhında gösteri yapmaya gerek yoktur.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...