HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bozdağ'dan CHP liderine: İspat etmezsen şerefliyim deme

Düzenleyen:
Bozdağ'dan CHP liderine: İspat etmezsen şerefliyim deme
Kemal Kılıçdaroğlu, Haberler, Bekir Bozdağ, Haber

GÜNDEM Haberleri

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yürüyüşü’nün 12’nci gününe CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun hapis cezası kesinleşmeden Maltepe Cezaevi’nde kendisine özel yer hazırlandığını iddia etti.

CHP lideri verdiği molada ‘dün bir duyum aldım’ deyip şu iddiada bulundu: “Düşünün bir kişi yargılanırken henüz daha karar verilmemiş. Ama Maltepe Cezaevinde özel yer hazırlanıyor, 3 oda hazırlanıyor. Çünkü o kişinin mahkûm edileceği önceden biliniyor. Ne kadar ceza verileceği önceden biliniyor. Ve ona göre yer hazırlanıyor. Ve bu yargıyla siyasi iktidar arasındaki bağlantıyı gösteren en somut örneklerden birisi.” 
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da bu iddiayı “Bu açık bir yalan, daha da ötesi çok açık bir iftiradır” sözleriyle reddetti. Kılıçdaroğlu’nun vatandaşları tahrik etmek için bu tür bir iftirayı ortaya attığını kaydeden Bozdağ söyle konuştu: “Yalanı söylerken yüzü de kızarmıyor. Buradan kendi diliyle kendine sesleniyorum; bu dediğin iftirayı ispat etmezsen o zaman ‘Namuslu, şerefli bir adamım’ diye toplumun içinde gezme. Sen ispat et, o zaman biz gereğini yapalım ama yalanlarla bu milletin aklını karıştırma. Sayın Berberoğlu oraya konduğu gibi o gün Maltepe değil de Silivri’ye de gönderilebilirdi. Milletvekili olduğu için Ankara’ya da gönderilebilirdi, başka bir cezaevine de konulabilirdi. Çünkü bu konudaki bütün yetkileri yasa, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne veriyor.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...