HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şehidin babası: Çağırdıkları an göreve hazırız

Düzenleyen: /
Şehidin babası: Çağırdıkları an göreve hazırız
Hakkari, Şemdinli, Şehit, Oğuzhan Küçük, Karaman, , Haber

GÜNDEM Haberleri

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit olan sözleşmeli piyade er Oğuzhan Küçük, memleketi Karaman'da son yolculuğuna uğurlandı.

Akşam saatlerinde de Şırnak Uludere'den acı haber geldi.

3 ASKER ŞEHİT
Şırnak'ın Uludere ilçesinde Milli Jandarma Komando Taburuna bağlı üs bölgesine yemek götüren askeri araca terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda, 3 asker şehit oldu.

Şehidin babası: Çağırdıkları an göreve hazırız

ŞEHİT KÜÇÜK BABAEVİNE GÖTÜRÜLDÜ
Tekeli-Gedik Tepe ve İran sınırına yakın 2 bin 867 rakımlı tepeye, Irak'ın kuzeyinden düzenlenen havan ve doçka silahlı taciz ateşinde şehit olan Oğuzhan Küçük'ün naaşı, askeri uçakla Konya Havaalanı'na, buradan karayoluyla karayoluyla Karaman'daki babaevine götürüldü.

Şehit cenazesi, helallik alınmasının ardından cenaze namazının kılınacağı 15 Temmuz Aktekke Demokrasi Meydanı'na getirildi.

Şehidin babası: Çağırdıkları an göreve hazırız

OĞLUNUN ÜNİFORMASINI GİYDİ
Yaklaşık 7 sene uzman çavuş olarak görev yaptığı ve 28 Şubat sürecinde askeriyeyle ilişkisi kesildiği öğrenilen baba Alaattin Küçük'ün, şehit oğlunun üniformasını giydiği görüldü. Törende oldukça metanetli olduğu gözlenen baba Küçük, tabut başına gelerek, oğlunun fotoğrafına bir süre baktı.

Şehidin babası: Çağırdıkları an göreve hazırız

"ÇAĞIRDIKLARI AN GÖREVE HAZIRIZ"
Baba Küçük, şunları söyledi: "Mehmet Akif'in dediği gibi, 'Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak uğurunda ölen varsa vatandır' Ne mutlu ki bize bu bayrak üzerinde bir tane kanımız oldu. Ne bayrak iner, ne de bu vatan savunmasından pes ederiz. Yerine yenisi gelir. Elbisesi üzerime de tam oturdu. Çağırdıkları an göreve hazırız.

Şehidin babası: Çağırdıkları an göreve hazırız

"BU SATILMIŞLAR ÖLÜNCE NEREYE GİDECEKLER"
Bizimkiler şehit oluyor, yeni evlatlarımızı düğüne gönderir gibi gönderiyoruz da, 'Bu satılmışlar ölünce nereye gidecekler' diye düşünüyorum. Elbet bunun da sonu gelecek. Bu iman olduğu sürece Türk milletini asla kimse yıkamayacak."

"AĞLAMAYACAĞIZ"
Uzman erbaş olarak Hakkari'nin Çukurca ilçesinde görev yaptığı öğrenilen şehidin kardeşi Mücahit Hamza Küçük de kardeşinin tabutuna uzun süre baktı. Kardeşinin fotoğrafını inceleyen Mücahit Hamza Küçük, "Benden yakışıklı duruyor. Metanetli duracağız, ağlamayacağız" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...