Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manisa’dan sonra Marmaris’te askerler rahatsızlandı

Düzenleyen:
Manisa’dan sonra Marmaris’te askerler rahatsızlandı

GÜNDEM Haberleri

Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanlığında görevli askerler karın ağrısı, mide bulantısı ve kusma şikayeti ile hastaneye kaldırıldı. Marmaris Aksaz’da son 3 günde 98 askerin karın ağrısı, kusma ve mide bulantısı şikayeti ile hastaneye kaldırıldığı olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

Marmaris Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan askerlerden 84’ünün ayakta yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiği, diğerlerinin gözlem altında tutulduğu bildirildi. Manisa’da peş peşe meydana gelen gıda zehirlenmelerinin ardından Aksaz’da da askerlerin rahatsızlanmasıyla, yine gıda zehirlenmesi akla geldi. Aksaz Deniz Üssü’nün, Manisa’daki birlikte olduğu gibi dışarıdan yemek alımı yapmadığı belirtildi.

Alınan bilgiye göre, son 3 gündür Aksaz’da görev yapan askerlerden 98’i kusma ve baş dönmesi gibi şikayetlerle hastaneye getirildi. Hastaneye kaldırılan 98 askerden 3’ünün tedavisinin devam ettiği bildirildi. Askerlerin durumlarının ağır olmadığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Askerlerin rahatsızlandıklarının tespiti için askeri birlikteki su ve yemeklerden numune, askerlerden de kan örnekleri alındığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...