Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terör örgütü PKK'nın Adana'daki yapılanmasına darbe

Düzenleyen:
Terör örgütü PKK'nın Adana'daki yapılanmasına darbe

GÜNDEM Haberleri

Adana'da eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan 31 şüpheliden 28'i adliyeye sevk edildi, 3'ü serbest bırakıldı. Şüphelilerden bazılarının keşif ve eylem yapmak için kırsaldan kente gelen örgüt mensuplarını evlerinde barındırdıkları, bazılarının da yasa dışı gösterilere katıldıkları ileri sürüldü. Operasyonla yaklaşık 5 ay önce 81 kişilik Akdeniz yapılanması çökertilen PKK'nın, kentteki yeniden örgütlenmeye yönelik çalışmaları engellendi

Adana'da terör örgütü PKK'ya yönelik eş zamanlı  operasyonlarda gözaltına alınan 31 şüpheliden 28'i adliyeye sevk edildi, 3'ü  ifadelerinin ardından salıverildi.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, 23  Haziran'da kent merkezindeki 45 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda  gözaltına alınan 12'si kadın 31 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.Şüphelilerden 3'ü savcılık talimatıyla serbest bırakıldı, 28'i ise  sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi'ne gönderildi.Geniş güvenlik önlemleri eşliğinde sağlık kontrolünden geçirilen  zanlılar, adliyeye sevk edildi.Şüphelilerden bazılarının keşif ve eylem yapmak için kırsaldan kente  gelen örgüt mensuplarını evlerinde barındırdıkları, bazılarının da yasa dışı  gösterilere katıldıkları ileri sürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...