Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz şehitleri için yapılan duygusal videoyu paylaştı

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz şehitleri için yapılan duygusal videoyu paylaştı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz şehitleri için yapılan ve Beştepe'nin youtube hesabından yayınlanan duygusal bir videoyu resmi twitter hesabından paylaştı.

"Bu vatan için toprağa düşen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 15 Temmuz'u unutmadık, unutturmayacağız" notuyla paylaşılan videoda, 15 Temmuz'da verdiğimiz şehitlerden bazılarının şehadet anları yeniden canlandırıldı.

HALİSDEMİR VE EROL-TAYYİP OLÇOK VE KÖPRÜDE

Özellikle Erol Olçok, oğlu Abdullah Tayyip Olçok ve Ömer Halisdemir'in şehit edildiği anların canlandırıldığı duygusal video, Cumhurbaşkanlığı'nın resmi youtube hesabından yayınlandı.

Video'nun başlığında "15 Temmuz Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyoruz" denirken, #vakitgelir tagının kullanıldığı özellikle dikkat çekti.

''KAHRAMAN ASKERLERİMİZLE İLGİLİ YOK''

Videonun başında ise "Bu filmde canlandırılan hain karakterler, kahraman ordumuz içine sızan asker görünümlüteröristlerdir. Şerefli Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve kahraman mensuplarıyla hiçbir ilgisi yoktur" denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...