Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhlas’a ödül yağdı

Düzenleyen:
İhlas’a ödül yağdı

GÜNDEM Haberleri

Türkiye gazetesi, İHA ve TGRT Haber, 15 Temmuz’da gösterdiği cesaretli yayınlarından dolayı ödüle layık görüldü.

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişiminde görevlerini yaparak halka doğru bilgi veren gazetecilere “Cesur Medya Ödülü” verdi. Ödüller, sahiplerine Arnavutköy meydanında takdim edildi. Törende İhlas Medya’ya ödül yağdı. Haber müdürümüz Fatih Selek, foto muhabirimiz Bünyamin Çelik; İHA İstanbul Bölge Müdürü Oğuzhan Güven, İHA İstanbul Şehir Haberleri Şefi Erhan Yılmaz, İHA muhabirleri Mehmet Altunışık, Mehmet Başa ve Harun Basat ile TGRT Haber’den Sait İnanç, Kaan Kalyoncu ve Yusuf Öztürk ödüle layık görüldü. Arkadaşlarımız plaketlerini Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’nın elinden aldı. Gazeteciler o gece yaşadıklarını anlattı. Haber Müdürümüz Fatih Selek “Anlı, canlı ve kanlı bir geceydi. 15 Temmuz gecesinin kahramanı tele-vizyon ve ajanslardı. Biz ise yazılı basın olarak o sabah manşetlerimizle tarihe not düştük. Ayrıca meydanları coşturan demokrasi marşı İhlas Medya bünyesinden çıktı. Bunları torunlarımıza hediye bıraktık” dedi. 
Bir ödül de Kamu Denetçiliği Kurumundan geldi. 15 Temmuz hain darbe girişimini anma programında ödül alan İHA ve TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, “O gece Cumhurbaşkanımızın sözleriyle bu toplum bir kez daha güç bulup kenetlendi ve o güçle meydanlara akın etti. Bu darbeye karşı hep birlikte bir hazırlık yapmışcasına hareket ettik ve darbeyi bütün ülke olarak püskürttük” dedi. 

İhlas’a ödül yağdı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...