Şehit yakınları anlattı: Cumhurbaşkanımızı babamız yerine koyduk

Düzenleyen:
Şehit yakınları anlattı: Cumhurbaşkanımızı babamız yerine koyduk

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı tarafından 2 bin şehit yakını ve gazi ile yüz yüze görüşülerek hazırlanan 15 Temmuz Millî İradenin Zaferi kitabında şehit yakınları ve gazilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’a yönelik duygularına da yer verildi

İsmail Sonsuz ANKARA
AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı tarafından 2 bin şehit yakını ve gazi ile yüz yüze görüşülerek hazırlanan 15 Temmuz Millî İradenin Zaferi kitabında şehit yakınları ve gazilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’a yönelik duygularına da yer verildi. Şehit yakınları Cumhurbaşkanı Erdoğan için, “Allah başımızdan eksik etmesin. Dik dursun eğilmesin. Ne mutlu ki şehitlerimizin arkasında Kur’ân okuyan Cumhurbaşkanımız var. Bizi bırakıp kaçmadı. Dik duruş sergilediği ve cesur olduğu için minnettarız. Babamızı kaybettik, onu babamız yerine koyduk. Bizi mahrum etmesin. Bize sahip çıksın” dedi. Aileler suçluların idam edilmesini yönelik taleplerini tekrarlarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek ve evlerinde misafir etmek istediklerini de söyledi. Şehit yakınları ve gaziler Başbakan Yıldırım’a yönelik duygularını ise şu sözlerle dile getirdi: “Onu çok seviyoruz. Aileden biri gibi görüyoruz. Duruşuna ve samimiyetine inanıyoruz. Cesareti ve dik duruşu için tebrik ediyoruz. Şehidimizin kanı yerde kalmasın. İdam istiyoruz. İçimizdeki pislikleri temizlesinler. Meclisteki teröristlerin de temizlenmesini istiyoruz.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...