Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’a geldi

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’a geldi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıldönümünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yapılacak törenlere katılmak üzere İstanbul’a geldi.

Atatürk Havalimanı'ndan helikopter ile ayrılan Erdoğan,  15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde bir süre uçarak akşam yapılacak etkinlik öncesi son hazırlıkları inceledi. Erdoğan daha sonra İstanbul’da yapılacak törenlere katılmak için Üsküdar Kısıklı’daki konutuna geldi. Erdoğan’ın evinin etrafında bekleyen çok sayıda vatandaş sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan, vatandaşların tezahüratları arasında konutuna geçti. Bu sırada bazı gruplar, yapılacak törenler için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne doğru hareket etti.

F-16'LARI SELAMLADI

Erdoğan, Ankara'dan İstanbul'a giderken F-16 uçakları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağının kanat hizasına gelerek selamladı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’a geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’a geldi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...