FETÖ rezaleti! FETÖ lideri mesaj gönderdi!

Düzenleyen:
FETÖ rezaleti! FETÖ lideri mesaj gönderdi!

GÜNDEM Haberleri

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin yıl dönümünde ABD'li Wall Street Journal gazetesi, Fetullahçı Terör Örgütü lideriyle yaptığı röportajla bir skandala imza attı.

ABD'nin en çok satan gazetesi Wall Street Journal, 15 Temmuz darbe girişimin yıl dönümünde FETÖ lideriyle yaptığı röportajı yayınladı. Gazete kullandığı fotoğraflarla adeta FETÖ'nün değirmenine su taşıdı.

GÜLEN, TÜRK HALKINA HAKARET ETTİ!

Wall Street Journal gazetesine konuşan Gülen, darbe girişimine hiç karışmadığını iddia etti. Türkiye’yi hedef alan açıklamalar yapan Gülen, Türk halkına da hakaret etti. Gülen, ‘Türk toplumunun bazı kesimleri düşünme yeteneğini kaybetti” dedi.

Gülen için ‘saygıdeğer’ ve ‘saygın’ ifadelerini kullanan Wall Street gazetesi Gülen’in ılımlı İslam için önemli bir güç olduğunu savundu. 

FETÖ ÜYELERİNE MESAJ!

Röportajda kullanılan fotoğraflardaki detaylar açıkça FETÖ üyelerine mesaj niteliği taşıyor. 

DİNİ GELENEKLERİ AYAKLAR ALTINA ALDI!

Ayakkabılarıyla seccadeye basan FETÖ lideri, dini gelenekleri ayaklar altına alırken odadaki televizyondaki yazı ise tam bir ihanet vesikası.

ŞEHİT KELİMESİNİ TELAFFUZ ETMEDİ!

15 Temmuz darbecisinin planlayıcısı olduğu halde 15 Temmuz'u sözde kınayan bir mesaj da yayınlayan FETÖ elebaşının mesajında bir kez bile şehit kelimesini kullanmaması da gözlerden kaçmadı.

İşte sosyal medya kullanıcılarının büyük tepki gösterdiği o fotoğraflar:

FETÖ rezaleti! FETÖ lideri mesaj gönderdi!

FETÖ rezaleti! FETÖ lideri mesaj gönderdi!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...