Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milyonlar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne akın akın gidiyor

Düzenleyen:
Milyonlar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne akın akın gidiyor

GÜNDEM Haberleri

Fetullahçı Terör Örgütü mensubu hainlerin 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri için binlerce kişi yollara döküldü. Kalabalık güvenlik kontrol noktalarından geçerek törenin düzenleneceği alana doğru ilerliyor. Vatandaşlar, ellerinde Türk Bayraklarıyla ''idam isteriz'' sloganı attılar.

Temmuz Şehitler Köpründe düzenlenen anma programlarına katılan vatandaşlar ellerinde idam ipi sallayarak “İdam isteriz” şeklinde sloganlar attı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri için vatandaşlar 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne gelmeye başladı.  Ellerinde Türk Bayraklarıyla köprüye gelen vatandaşlar polisler tarafından x ray cihazlarından geçirilerek köprüye alındı. Köprüye akın eden binlerce vatandaş sloganlar atarak köprüye girdi. Ellerinde Türk bayrağı taşıyan bir grup genç de koşarak köprüye girdi.

VATANDAŞLAR “İDAM İSTERİZ” SLOGANLARI ATTI

Vatandaşlar ellerinde Türk Bayraklarıyla sloganlar atarak alana girdi. Ellerinde idam ipi sallayan bazı vatandaşlar da “İdam isteriz” şeklinde sloganlar atarak FETÖ'cülerin idamla cezalandırılmasını istedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...