Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den Ada çıkarması! Golcü geliyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe'den Ada çıkarması! Golcü geliyor

GÜNDEM Haberleri

Sarı-lacivertli takımda bir türlü çözülemeyen santrfor problemi için nefesler tutuldu. Fenerbahçe yönetimi Ağustos ayı gelmeden forvet transferini bitirmek istiyor.

Menajer Hasan Çetinkaya ile birlikte futbol şubesinden sorumlu olan Ali Yıldırım önümüzdeki hafta başında İngiltere'de olacak ve 4 adaydan birine Sarı-Lacivertli formayı giydirmeye çalışacak..

Şu andaki verilere göre en güçlü oday olarak Bony görülüyor. Bonservisi Manchester City'de olan Fildişili santrfor için Fenerbahçe kiralama teklifini İngiliz kulübüne yaptı. Manchester City'den dönüşler ise olumlu oldu.

Ancak aynı durum Lucas Perez için geçerli değil. Çünkü Arsenal Perez'i kiralamak değil satmak istiyor...

Perez'in menajeri Rodrigo Fernandez Lovelle, "Fenerbahçe'nin Perez'e yönelik ilgisi iki aydır devam ediyor. Ancak şu anki verilere baktığımızda transferi zor görülüyor; çünkü Arsenal Perez'i satmak istiyor" açıklamasını yaptı. 

Sarı-Lacivertlilerin diğer forvet adaylarından biri ise Batshuayi, Belçikalı oyuncu için Chelsea'nın nabzı yoklanıyor.

Loic Remy için ise Chelsea kulübüyle ile masaya oturulucak. Bu arada Remy'nin menajeri ile dün İstanbul'da bir görüşme yapıldı. UEFA'nın mali kriterleri nedeniyle bütçesini aşamayacak olan Fenerbahçe forvet transferi için kiralık formülünü kullanacak..

Fenerbahçe'nin forvet transferi için adayları: 

Wilfred Bony (Manchester City) 

Lucas Perez (Arsenal) 

Batshuayi (Chelsea) 

Loic Remy (Chelsea)

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...