CHP ile HDP yine aynı safta! Reddettiler...

Düzenleyen:
CHP ile HDP yine aynı safta! Reddettiler...

GÜNDEM Haberleri

Meclis'te milletvekili sıralarına koyulan 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin fotoğraflarla görüntülerin bulunduğu çantayı CHP ile HDP'li vekiller almadı.

Genel Kurul'da milletvekili sıralarına 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yayımlanan "Meclis Bülteni" ile darbe girişiminin ardından TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a, yabancı heyet başkanları ve temsilcilerinin yaptığı geçmiş olsun ziyaretlerinin yer aldığı fotoğraf albümü, "millet darbeye dur dedi" yazılı, içinde 15 Temmuz gecesine ait görüntülerin olduğu flash bellek, fotoğraflarla 15 Temmuz'un anlatıldığı albüm ve "15 Temmuz 2016" yazılı şapkanın bulunduğu çanta konuldu.

CHP VE HDP'Lİ VEKİLLER ÇANTALARI KABUL ETMEDİ

Çantada özel bir kutu içerisinde, 15 Temmuz'a ilişkin görüntülerin bulunduğu kartpostallarla bunların konulması için şövale de yer aldı. CHP ve HDP milletvekilleri, bu çantaları da almayı kabul etmedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...