Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: FETÖ ile aynı dili konuşanları unutmayacağız

Erdoğan: FETÖ ile aynı dili konuşanları unutmayacağız

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'deki Şehitler Abidesi açılışında halka seslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Şehitler Abidesi'nin açılışında demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara hitap etti. İşte konuşmasından satır başları;

"Destanların tek bir kahramanı olur. 15 Temmuz'un ise milyonlarca kahramanı var. Bizim yaptığımız o gece milldtimizle olmaktır. Kafa kafaya FETÖ'cü hainlere ve onları kullanan güçlere meydan okuduğumuz için bugün buradayız. Bu cesareti gösteremeyenler kontrollü darbe iftirası ile 15 Temmuz'u gölgelemenin, o gece verilen mücadeleye çamur atma çabası içinde. OHAL... Ne olacaktı? İstediği gibi at oynamaya devam mı edeceklerdi? Yarın bu konuyu görüşeceğiz ve Hükümetimize OHAL'ı uzatmanın teklifini yapacağız. Burada bizim devletimizi yıkmaya teşebbüs ediyorlar. Biz bu kararı verirken George'a mı soracağız, Hans'a mı soracağız? (İdam sloganları üzerine) Parlamenter sistem içinde geçerse bana geldiği zaman ben de bunu onaylarım. "

"Ne yaparsan yap Avrupa Birliğinin tavrı ortada... 54 yıl geçti, 54 yıl, hala bizimle bunlar dalga geçiyor. Verdikleri sözleri tutmazlar, 'vize uygulaması' dersin tutmazlar, mültecilerle ilgili 'şu kadar para vereceğiz' derler vermezler. Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz, başka bu işin çaresi yok."

FETÖ İLE AYNI DİLİ KONUŞANLARI UNUTMAYACAĞIZ

Ben burada başta MHP Genel Başkanı olmak üzere 15 Temmuz ihaneti karşısında dimdik duran tüm siyasetçilerimize milletim adına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bunun yanında darbecilerin yolları açmasıyla kendilerini güvenli evlere atıp çay kahve içerek olan bitenleri izleyenleri de unutmayacağız. Bugün parlamentodaydık özel oturum izledik. Ya özel oturumda bile hala ortalığı karıştırma gayreti içerisinde. Darbe olursa tankların önüne ilk ben çıkarım deyip de ilk kaçanları da unutmayız. Hasta denilen kişi hasta adam çıktı nasıl yürüyor bu adam bu yolları nasıl yürüyor biz bir sokulduğumuz delikten bir daha sokulamayız hassas olacağız. Bunlar hasta falan değil, hepsi yalan. Türkiye düşmanları ile Pensilvanya ile aynı dili kullanarak kendilerine saf seçenleri asla affetmeyeceğiz.

Ayrıntılar geliyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...