Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

OHAL tezkeresi Meclis'te

Düzenleyen:
OHAL tezkeresi Meclis'te

GÜNDEM Haberleri

OHAL'i üç ay daha uzatacak tezkere Meclis'e gönderildi. Bir aylık aranın ardından bugün işbaşı yapacağı duyurulan TBMM'nin ilk mesaisi de böylelikle başladı.

19 Temmuz'da sona erecek Olağanüstü Hal'in (OHAL), üç ay daha uzatılmasını öngören tezkere, Meclis Başkanlığı'na sunuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanan Milli Güvenlik Kurulu'nun OHAL'in uzatılması yönünde tavsiye kararı alması bekleniyor.

1 AYLIK ARANIN ARDINDAN MECLİS İŞBAŞI YAPTI

TBMM Genel Kurulu, yaklaşık 1 aylık aranın ardından yasama çalışmalarına bugün yeniden başladı. Kurulda, OHAL'in uzatılmasının da aralarında bulunduğu 3 Başbakanlık tezkeresinin görüşüleceği açıklanmıştı.

İLK MESAİ OHAL TESKERESİ İLE BAŞLADI

TBMM Genel Kurulu'nun ilk mesaisi, Milli Güvenlik Kurulu'nda (MGK) bugün görüşülecek OHAL'in 19 Temmuz Çarşamba günü saat 01.00'den geçerli olmak üzere 3 ay süreyle uzatılmasına ilişkin Başbakanlık tezkeresi için oldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...