Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Time dergisi Meral Akşener'e oynuyor

Düzenleyen:
Time dergisi Meral Akşener'e oynuyor

GÜNDEM Haberleri

Batı medyası Türkiye'de her seçim öncesi istedikleri haberleri yapıp, oluşturdukları algıyla istediği siyasetçinin seçilmesini sağlıyordu.

Başta İngiliz ve Amerikan medyası olmak üzere Batı basını, yıllardır sahip olduğu bir alışkanlığını bırakmakta zorlanıyor.

Türkiye'de, seçilecek hükümetten izlenecek siyasete kadar gazeteci ve STK görünümündeki adamlarıyla Türk toplumunun algısıyla oynayan ve hangi göreve kimin geleceğine dair kamuoyu hazırlama görevi üstlenen dış basın bu kez başarılı olamıyor, denedikleri herkes kazanamayanlar sınıfına adını yazdırıyor.

KİMLER GELDİ, KİMLER GEÇTİ
Ne isimler geldi geçti... 'Erdoğan'ın karşısındaki en güçlü aday' dendi bir zamanlar Selahattin Demirtaş için.'Ekmeleddin İhsanoğlu'na müthiş destek' manşetleri de unutulmadı. Emine Ülker Tarhan'lar, Şafak Paveyler ve diğerleri... Neredeyse son 10 yılda 15 adayı, Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında parlatma görevini Batı medyası ve onun içerideki temsilcileri üstlenmişti, hepsi hüsrana uğradı. Sıra Meral Akşener'de.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...