Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'nın hücre evine baskın: Eylem hazırlığındaki terörist öldürüldü

Düzenleyen:
PKK'nın hücre evine baskın: Eylem hazırlığındaki terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Van'ın merkez İpekyolu İlçesinde bir eve düzenlenen operasyonda il merkezine eylem için geldiği belirtilen 1 PKK'lı terörist ölü ele geçirildi.

PKK terör örgütünün kırsal alaından Van'a eylem için bir teröristin geldiğinin tespit edilmesi üzerine polis dün gece operasyon başlattı. PKK'lı teröristin İpekyolu İlçesi Hacıbekir Mahallesinde bir evde olduğunun belirlenmesi üzerine Van Emniyet Müdürlüğü terörle mücadele şubesi ve özel harekat polisleri operasyon yaptı. Polis helikopterinin de havadan takip ettiği operasyonda 'Teslim ol' çağrısına evden ateşle karşılık verildi. Bunun üzerine çıkan çatışmada PKK'lı 1 terörist üzerindeki silah ve teçizatla ölü ele geçirildi. Operasyonun devamında terörste ve örgüte yardım yataklık ettikleri gerekçesiyle 11 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...