HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Teröristler Necmettin Yılmaz'ın şehit olduğu yerden kaçtı

Düzenleyen: /
Teröristler Necmettin Yılmaz'ın şehit olduğu yerden kaçtı
Necmettin Öğretmen, Tunceli Pülümür, , Haber

GÜNDEM Haberleri

Necmettin Öğretmen'in şehit edildiği Tunceli Pülümür yoluna Türk bayrağı asan Abdullah Özer'e saldıran teröristler ortadan kayboldu.

Şanlıurfa'da görev yapan ve memleketine giderken Tunceli-Pülümür yolunda şehit edilen Öğretmen Necmettin Yılmaz'ı anmak için iş adamı Abdullah Özer, şehit olduğu yere Türk bayrağı ve Necmettin öğretmenin posterini asmıştı.

TERÖRİSTLER SALDIRMIŞTI
Bayrak astığı anları kameraya çeken Özer, arkadaşıyla birlikte teröristlerin saldırısına uğramış ancak saldırıdan yara almadan kurtulmuştu.

JÖH GELİNCE KAÇTILAR
Sivil halka saldıran teröristler bugün o bölgede görev yapan Jandarma Özel Harekat timlerini görünce ise adeta yok oldu. Twitter'da "Derinkuvvet" hesabından yapılan paylaşımda konuyla ilgili; "Tunceli/Pülümür yolunda JÖH timlerimiz var,TIR şoförüne sıkanlar ortadan kaybolmuş. Biz de geldik hani yoksunuz bize sıkamadınız ?" ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...