HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

FETÖ lideri Gülen 38 yıl önce 15 Temmuz'u anlatıp kendine lanet etmiş

Düzenleyen: /
FETÖ lideri Gülen 38 yıl önce 15 Temmuz'u anlatıp kendine lanet etmiş
Gülen, Fetö, Diyanet, Haber

GÜNDEM Haberleri

Diyanet, FETÖ lideri terörist Gülen'in 28 yıl önce yaptığı bir konuşmayı ortaya çıkardı. Terör örgütü elebaşı, 15 Temmuz'da yaptığı her şeyi tek tek sayıp "Bu küfürdür. Bunu yapanlara veyl olsun" demiş.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu tarafından "Kendi Dilinden FETÖ-Örgütlü Bir Din İstismarı" başlığı altında hazırlanan çalışma, Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen basın toplantısıyla bu sabah açıklandı.

38 YIL ÖNCE HER KENDİNİ ANLATMIŞ

Toplantıda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in farklı tarihlerde yaptığı konuşmalara da yer verildi.

38 yıl önceki bir konuşma özellikle dikkat çekti. Konuşmada terörist Gülen, 15 Temmuz gecesi militanları aracılığıyla yaptığı katliamları tek tek sayarak, bunu yapanların "kafir" olduğunu ilan ediyor.

FETÖ lideri Gülen 38 yıl önce 15 Temmuz'u anlatıp kendine lanet etmiş

"VEYL OLSUN TOPUNUN KÖKÜNE"

Gülen'nin 9 Şubat 1979 yılında yaptığı ileri sürülen konuşmanın videosunda şu ifadeler yer alıyor:
Ama sen her şeyi salıverirsen, bir yerde asker, öbür yerde subay öldürülür, öbür yerde parlamentoya bomba konur, öbür yerde Meclis tahrip edilir. Başka bir yerde masum halkın üzerine ateş edilir. Bütün bunların temelinde küfür vardır, küfran vardır. Maziyi inkar vardır, kendinden kaçış vardır. Zulmanilik vardır, maziye sövüş vardır. Veyl olsun topunun köküne!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...