Şemdinli'de 3 terörist ve doçka silahı imha edildi

Düzenleyen:
Şemdinli'de 3 terörist ve doçka silahı imha edildi

GÜNDEM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Karadağ Latedem Tepe bölgesinde tespit edilen üç terörist etkisiz hale getirildi, bir Doçka silahı imha edildi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Karadağ bölgesinde 40 santigrat derece hava sıcaklığı ve 3 bin 300 metre rakım ve güç arazi koşullarında Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan operasyonda Karadağ Latedem Tepe bölgesinde tespit edilen 3 terörist ve bir Doçka silahı yapılan hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.

OPERASYONDA 4 ODALI MAĞARA BULUNDU

Aynı operasyon kapsamında, Ziyaret ve Cami Tepe bölgelerinde yapılan arama ve tarama faaliyetlerinde 30 metre uzunluğunda 4 odalı ve 5 metre uzunluğunda tek odalı suni olarak yapılmış 2 mağara bulundu.

Mağaralarda; 1 adet Doçka namlusu, 1 adet Biksi namlusu, 5 kutusu açılmamış olmak üzere bin 800 adet Doçka mühimmatı, 1 adet roketatar mühimmatı, 1 adet jeneratör, 2 adet akü, 8 adet büyük tüp, 7 celikan mazot, mağara üzerine sabitlenmiş bir paratoner, muhtelif örgütsel doküman, bir miktar yaşam malzemesi bulunarak imha edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...