Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'ın açıklamalarının ardından AK Parti'den ilk istifa geldi

Düzenleyen:
Erdoğan'ın açıklamalarının ardından AK Parti'den ilk istifa geldi

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan'ın değişim istemesinin ardından AK Parti'den ilk istifa haberi geldi. Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca partiden istifa ettiğini açıkladı.

Atmaca, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğü il başkanlığı görevini bugünden itibaren bıraktığını söyledi. Şerefli davanın neferi olarak bu davaya katkı sunmaya gayret gösterdiğini belirten Atmaca, ''Cumhurbaşkanımızın partimizin genel başkanlığına gelmesiyle yeni bir süreç başladı. Bu süreçte birtakım değişiklikler elzem görüldü. Bu değişikliklerden bir tanesi de Ağrı oldu.'' dedi. 

KONGREDE ADAY OLMAYACAK

Kongrede aday olmayacağını da ifade eden Atmaca, şöyle konuştu: 

''Partimiz Türkiye genelinde kongre sürecine girdi. Bundan sonra ilçeler ile ilgili kongreler yapılacak. Bu kongre sürecinde Ağrı'da yeni atanacak olan il başkanı arkadaşımız göreve devam edecek. 2 yıl önce hiçbir şeye talip olmadan genel merkezin davetiyle bu görev bize verildi. Bu süreçte herhangi bir harama, yolsuzluk, rüşvete ve hırsızlığa rıza göstermeden şerefimizle bu işi devam ettirdik. Allah'a hamdolsun yine şeref ve itibarımızla bu işten feragat ediyoruz.'' 

SİYASET YAPILACAK EN DOĞRU LİMAN

Atmaca, bundan sonra hiçbir şekilde siyaset yapmayacağını ve kendisine bu yönde gelecek olan hiçbir teklifi de değerlendirmeyeceğini dile getirrek, şunları kaydetti:

''AK Parti, siyaset yapılabilecek en doğru limandır. Artık sadece vakıf ve hayır işlerinde hayatımızı devam ettireceğiz. Çünkü biz dava neferleriyiz, bize oturmak yakışmaz. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden sonra bayrağı devredeceğimiz arkadaşımızın da ayağına çelme atmayacağız, arkasından çekiştirmeyeceğiz. Bilakis ona en güçlü desteği vereceğiz. Bu hakiki dava adamı olmanın gerekliliğidir.''

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...