HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

22 ilin emniyet müdürü değişti

Düzenleyen:
22 ilin emniyet müdürü değişti
Emniyet Müdürü, Resmi Gazete, Haber

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanlığının, emniyet müdürleri ile mülki idare amirleri atama kararlarına ilişkin kararname Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre, 3 Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ile 22 İl Emniyet Müdürünün görev yerlerinde değişiklik yapıldı. 10 İl Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi olarak merkeze alınırken, 4 il emniyet müdürü merkez teşkilatındaki birimlerde görevlendirildi. Öte yandan 8 ilin emniyet müdürünün yerleri de değişti. Kararnameye göre, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Servet Yılmaz, Ankara Emniyet Müdürü olarak atanırken, Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ise Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akdeniz ise merkez emrine alındı. Mülki idare amirleri yaz kararnamesi ile 300 mülki idare amirinin görev yerlerinde değişiklik yapıldı. Kararname kapsamında 45 vali yardımcısı kaymakamlığa atandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...