Bakanlık'tan silahlı İHA açıklaması

Düzenleyen:
Bakanlık'tan silahlı İHA açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, silahlı İHA'ların operasyonlarına karşı çıkan CHP'li Tanrıkulu'na cevap vererek "Terör örgütü destekçileri terörle mücadelede kullanılan savunma araçlarımızın itibarını sarsmaya çalışmaktadır" dedi.

Milli Savunma Bakanlığı, önce Almanya'da kaçak yaşayan Can Dündar'ın ortaya attığı, dün de CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun basın toplantısıyla dile getirdiği "Silahlı İHA'larla siviller öldürülüyor" iddiasına cevap verdi.

'BAŞARISINDAN RAHATSIZ OLAN TERÖR ÖRGÜTÜ DESTEKÇİLERİ...'

Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Son günlerde, Silahlı İnsansız Hava Araçları’nın (SİHA) terörle mücadeledeki başarılı operasyonlarına gölge düşürmek için asılsız iddialar ortaya atılmaktadır. SİHA’ların terör örgütleriyle mücadeledeki başarılı ve etkin desteğinden rahatsız olan terör örgütü destekçileri; herhangi bir kanıt, delil göstermeksizin afaki söylemlerle terörle mücadelede kullanılan savunma araçlarımızın itibarını sarsmaya çalışmaktadır. Terörle etkin ve verimli mücadele için kullanılan savunma araçlarımıza yönelik kasıtlı iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. SİHA’larla yapılan terörle mücadele operasyonlarında hiçbir sivil vatandaşımız zarar görmemiştir” denildi.

ARALIKSIZ HIZ KESMEDEN SON TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLENE KADAR

Açıklamada, “Ülkemizin huzuru ve güvenliği için terörle mücadelemiz; aralıksız, hız kesmeden, son teknolojik savunma araçlarımızla, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecektir” ifadesine yer verildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...