Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Çavuşoğlu: Türkiye hiçbir zaman çaresiz değildir!

Düzenleyen:
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye hiçbir zaman çaresiz değildir!

GÜNDEM Haberleri

Bakan Meclüt Çavuşoğlu, Almanya ile yaşanan silah satışı gerilimiyle ilgili açıklama yaptı: Türkiye hiçbir zaman çaresiz değildir

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in Türkiye'ye silah satışıyla ilgili sözleri hakkında açıklama yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bu tür yaklaşımlar esasen bizim kendi milli savunma sanayimizin güçlenmesine vesile oluyor. Bu anlamda yerli ve milli üretimi artırıyoruz her alanda. Kendi savaş uçağımızı helikopterimizi üretiyoruz. Türkiye hiç bir zaman çaresiz değildir" ifadelerini kullandı.

Çavuşoğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in Türkiye'ye silah satışına ilişkin sözleriyle ilgili olarak da, "Merkel'in bu yaklaşımını doğru buluyoruz. Daha olgun buluyoruz. Seçim atmosferinde bile sağduyulu davranmak hepimizin görevidir." şeklinde konuştu.

Merkel, Türkiye'ye silah satışını durdurma taraftarı olmadığını belirtmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...