Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şemdinli'de mayınlı tuzak: 1 şehit, 3 yaralı

Düzenleyen:
Şemdinli'de mayınlı tuzak: 1 şehit, 3 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Şemdinli'de yol emniyeti alan güvenlik güçlerine PKK'lı terörislerce el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi.

Olay, akşam saatlerinde Şemdinli ilçesine bağlı Çatalca bölgesinde meydana geldi. Güvenlik güçlerinin yol emniyeti aldığı sırada PKK'lı teröristler tarafından daha önceden yola döşenen el yapımı patlayıcı infilak ettirildi.

GÜVENLİK KORUCUSU ŞEHİT OLDU
Meydana gelen patlamada 1 güvenlik korucusu şehit oldu, 1 asker ile 2 güvenlik korucusu yaralandı. Yaralılar Şemdinli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA
Hakkari Valiliği'nden saldırı ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: "12.09.2017 günü İlimiz Şemdinli İlçesi Güzelkonak Köyü civarında güvenlik güçlerimizin yol emniyeti aldığı sırada bölücü terör örgütü mensuplarınca yola tuzaklanmış el yapımı patlayıcı (EYP)'nin infilak etmesi sonucu 1 güvenlik korucusu şehit olmuştur, 1 askeri personel ve 2 güvenlik korucusu yaralanmıştır. Yaralıların tedavisi sevk edildikleri Şemdinli Devlet Hastanesi’nde devam etmektedir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir.Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...