Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara Adliyesinde polis müdahalesi: 24 gözaltı

Düzenleyen:
Ankara Adliyesinde polis müdahalesi: 24 gözaltı

GÜNDEM Haberleri

Ankara'da Gülmen ve Özakça'nın davasından önce, izinsiz basın açıklaması yapmak isteyen gruba polis müdahale etti: 24 gözaltı.

Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın "terör örgütü üyeliği" suçlamasıyla yargılandığı dava, Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye başlandı.

Davadan önce aralarında CHP Milletvekilleri Mahmut Tanal ve Sezgin Tanrıkulu ile HDP Milletvekili Mithat Sancar'ın da arasında bulunduğu grup, Ankara Adliyesi önünde toplanmaya başladı.

POLİSİN DAĞILIN UYARISINI DİKKATE ALMADILAR
Adliye önünde izinsiz basın açıklaması yapmak isteyen gruba polis ekipleri izin vermedi. Dağılmaları yönündeki uyarıları dikkate almayan gruba müdahalede bulunuldu. Müdahalenin ardından 12'si kadın 24 kişi gözaltına alındı.

GEZİCİ EMİNE CANSEVER DE ORADAYDI
Gezi Parkı olayları esnasında Taksim'de sapanla polise taş atmasıyla tanınan Emine Cansever, şimdi de terör suçundan yargılanan Gülmen ve Özakça'ya destek vermek için adliye önündeydi.

Ankara Adliyesinde polis müdahalesi: 24 gözaltı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...