HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bahçeli: Kerkük’e pranga vurdurmayız!

Düzenleyen: /
Bahçeli: Kerkük’e pranga vurdurmayız!
Devlet, Devlet Bahçeli, Haberler, Referandum, Haber

GÜNDEM Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bahçeli, mesajında 25 Eylül referandumuna geniş yer ayırdı.

Bahçeli’nin o açıklamaları özetle şöyle: Çevremizde kurulmak istenen ihanet şantiyesine, sınırlarımız dibinde temeli kazılan terör devletine Türk milletinin gazilik onuru, asırları aşıp gelen kahramanlık duygusu yine izin vermeyecektir. 25 Eylül referandumu yoluyla Kerkük’e vurulmak istenen pranga sökülüp atılacak, milli güvenliğimize yönelen aşırı tehdit ve karşı saldırılara milli kenetlenme, kardeşlik ve gazilik hukukuyla karşı koyulacaktır. İnancım, ümidim, beklentim budur. Kaldı ki başka çare, çıkış ve çözüm de yoktur. 
Şehitlik ve gazilik birbirini tamamlayan, birbiriyle derin ve doğrudan bağı olan iki kutlu değerimiz olarak milli ve manevi hayatımıza mühür vurmuş, yön vermiştir. Nitekim ‘ölürsem şehit, kalırsam gazi’ anlayış ve kavrayışı Türk milletine bütünüyle hâkim olmuş, nice badireleri, nice engelleri korkusuzca aşmasını sağlamıştır. Millî Mücadele’den 15 Temmuz hain FETÖ darbe teşebbüsüne kadar gazilik onuru, şehitlik gururu her türlü istilaya, her türlü düşmanca akına karşı adeta etten duvar örmüş; çok şükür vatan emniyette, devlet ayakta kalmıştır. Türk milleti gazilerimiz ve şehitlerimiz sayesinde aydınlık bir geleceğe şanlı geçmişimizin hatıra ve emanetleriyle yürüyecek, bunun önüne de hiçbir hain mihrak ve müstevli emel geçemeyecektir.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...