HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Yıldız Tilbe intihar etti' iddiası | Yıldız Tilbe öldü mü?

Düzenleyen: /
'Yıldız Tilbe intihar etti' iddiası | Yıldız Tilbe öldü mü?
Yıldız Tilbe, Yıldız Tilbe İntihar Mı Etti, Yıldız Tilbe Öldü Mü, Haber

GÜNDEM Haberleri

Son dakika Yıldız Tilbe haberi! Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe ile ilgili intihar haberi, gündeme bomba gibi düştü. Yıldız Tilbe'nin dün akşam saatlerinde evinde hap içmek suretiyle hayatına son vermek istediği ileri sürüldü. Menajeri Haluk Şentürk ise olayın tamamıyla yalan olduğunu, Yıldız Tilbe'nin intihar girişiminde bulunmadığını söyledi. İddiaların ardından Twitter'dan açıklama yapan ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, haberleri yalanlayarak, ''Hakkımda yanlış haber yapanları kınıyorum'' dedi.

Yıldız Tilbe ile ilgili son dakika haberi! Yıldız Tilbe'nin intihar girişiminde bulunduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Sözcü.com.tr'nin iddiasına göre; intihar olayı, bazı yakınlarının Tilbe’nin arkadaşı fotoğrafçı Ali Eşitmez’i arayıp suçlamasıyla ortaya çıktı. Ancak bu haberin ardından Yıldız Tilbe'nin menajeri Haluk Şentürk, iddiaların tamamıyla yalan olduğunu ve Tilbe'nin intihar girişiminde bulunmadığını açıkladı.

İşitmez’in olaydan haberdar olmadığı ve intihar olayı üzerine büyük bir şok yaşayarak çevresindekilere, “Yıldız’ın böyle bir şey yapmasından korkuyordum. Kendi adıma da Vatan Şaşmaz gibi olmaktan korkuyorum” dediği öğrenildi.

Fotoğrafçı Ali Eşitmez’in Tilbe ile geçmişte yaşadığı arkadaşlık yüzünden eşinden boşandığı biliniyor.

TWİTTER'DAN SON PAYLAŞIMI ŞÖYLE:

Tilbe Twitter'dan, ''Hakkımda yanlış haber yapan gazete ve gazetecileri kınıyorum ve mesleklerini şerefiyle yapmalarını öneriyorm'' dedi.

'Yıldız Tilbe intihar etti' iddiası | Yıldız Tilbe öldü mü?

MENAJERİ YALANLADI

Sözcü'nün intihar girişiminde bulundu haberinin ardından menajerinden iddiaların tamamıyla yalan olduğunu açıklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...