Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FETÖ'ye İzmir'de son 6 günde 5 operasyon: 219 gözaltı

Düzenleyen:
FETÖ'ye İzmir'de son 6 günde 5 operasyon: 219 gözaltı

GÜNDEM Haberleri

İzmir Emniyet Müdürlüğü, Fetullahçı Terör Örgütü soruşturmasında son 6 günde düzenlenen 5 ayrı operasyonda, hakkında yakalama kararı bulunan farklı meslek gruplarından 219 şüpheli yakalandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü, Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) yönelik gerçekleştirilen son operasyonlar hakkında bilgi verdi. Yapılan açıklamada, son 6 gün içerisinde 5 ayrı operasyon yapıldığı ve operasyonlarda 249 şüpheliden 219'unun yakalandığı açıklandı. Farklı meslek gruplarından olan diğer şüphelilerin de yakalanması için çalışmalarının devam ettiği ifade edilirken, gözaltına alınan ve aralarında avukatlar, esnaflar, KHK ile kapatılan kurumlarda öğretmen ile öğrencilerin bulunduğu bazı kişilerin ByLock kullanıcı olduğu kaydedildi. Operasyonların kararlılıkla devam edeceği vurgulandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...