Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yunanlara F-16’lı mesaj

Düzenleyen:
Yunanlara F-16’lı mesaj

GÜNDEM Haberleri

Ege sularında hak iddia etmeye çalışan Yunanistan’ın düzenlediği 3 günlük Parmenion 2017 tatbikatının son gününe Türk F-16’lar damgasını vurdu

Ünsal Ergel ANKARA
Ege sularında hak iddia etmeye çalışan Yunanistan’ın düzenlediği 3 günlük Parmenion 2017 tatbikatının son gününe Türk F-16’lar damgasını vurdu. Türkiye, Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos’un da izlediği tatbikata ilginç bir mesaj yolladı. Sabah 10.46’da silahlı iki F-16 Türkiye’den kalkarak, 10.48’de 24 bin feetten Bulamaç (Farmakonisi) adasının üzerinden uçtu. 10.49’da Atina FIR’dan çıkan F-16’lar, tatbikatın son aşaması için Rodos Adası’na intikal etmeye çalışan Yunan unsurları arasında ciddi panik meydana getirdi. Bir an için bunun tatbikat senaryosu olduğunu düşünen Yunanların askerî unsurları hızlıca tatbikatın son aşamasını tamamlayarak kendi kıta sahanlığı bölgesine döndü. Askerî yetkililer “Ege Denizi’ni bulandırmaya çalışan Yunanlara, bu şekilde sıcak bir mesaj” verildiğini ifade etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...