Metin Topuz'un 21 yıllık sırrı ortaya çıktı

Düzenleyen:
Metin Topuz'un 21 yıllık sırrı ortaya çıktı

GÜNDEM Haberleri

FETÖ'cülerle irtibatlı olduğu gerekçesiyle tutuklanan ABD İstanbul Konsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un ABD Adalet Bakanlığı Uyuşturucu ile Mücadele Dairesi (DEA) mensubuymuş gibi operasyonlara katıldığı öğrenildi.

ABD ile vize krizine sebep olan Metin Topuz ile ilgili yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. 

Casusa karşı vize skandalı

Başta FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’i Türkiye’ye iade etmeyip, terörist PYD/YPG’yi silaha boğarak Ankara’yı karşısına alan, Rusya’dan S-400 füzelerinin alımından bile rahatsız olan Washington, şimdi de bir FETÖ’cünün “casusluktan” tutuklanmasını bahane ederek Türkiye’den vizeleri süresiz durdurma kararı almıştı. 

FETÖ'cülerle irtibatı ortaya çıkınca tutuklanan ABD İstanbul Konsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un ifadeleri doğrultusunda ikinci bir ajan da ortaya çıktı. Topuz, kirli işbirliğini tek tek itiraf etti. Topuz, ABD İstanbul Başkonsolosluğu çalışanı N.M.C ve ailesinin FETÖ'nün üst düzey isimlerinden olduğunu açıkladı.

21 YILLIK SIRRI ORTAYA ÇIKTI

A Haber'de yer alan habere göre; Metin Topuz'un 1994 yılından beri ABD ile ilişkili olduğu fotoğraflar, gözler önüne serildi. Topuz'un ABD Adalet Bakanlığı Uyuşturucu ile Mücadele Dairesi (DEA) mensubuymuş gibi operasyonlara katıldığı ortaya çıktı. Topuz, 17-25 Aralık kumpasını tezgâhladıkları gerekçesiyle tutuklanan emniyetçi Yakup Saygılı, Mahir Çakallı, Nazmi Ardıç ve Mehmet Akif Üner'le bağlantılı çıktı. Yine firari savcı Zekeriya Öz ile irtibatı vardı.

İşte Topuz'un DEA mensubuymuş gibi operasyonlara katıldığı fotoğraflar:

Metin Topuz'un 21 yıllık sırrı ortaya çıktı

Metin Topuz'un 21 yıllık sırrı ortaya çıktı

.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...