FETÖ elebaşı Gülen’le fotoğrafları ortaya çıktı

Düzenleyen:
FETÖ elebaşı Gülen’le  fotoğrafları ortaya çıktı

GÜNDEM Haberleri

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü ‘FETÖ’ soruşturması kapsamında tutuklama kararı verilen A.Y’nin ikametinde yapılan aramada çok sayıda dijital metaryal ve bazı fotoğraflar bulundu

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü ‘FETÖ’ soruşturması kapsamında tutuklama kararı verilen A.Y’nin ikametinde yapılan aramada çok sayıda dijital metaryal ve bazı fotoğraflar bulundu. Ele geçirilen dijital metaryallerde, suç niteliği taşıyan ‘FETÖ’nün örgütsel faaliyetlerinin anlatıldığı sunumların yanı sıra eski Galatasaraylı futbolcular firari sanık Arif Erdem ile Orhan Ak ve Cihan Haspolatlı’nın Pensilvanya’da yaşayan Gülen ile fotoğrafı da yer aldı. ABD’de çekilen fotoğrafta, Gülen’in yanında Haspolatlı ve Ak’ın bir kanepede oturduğu, Erdem ve diğer kişilerin ise Gülen’in ayağının önünde diz çökerek poz verdikleri görüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...