Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gürcistan: Türkiye elinden geleni yapıyor

Düzenleyen:
Gürcistan: Türkiye elinden geleni yapıyor

GÜNDEM Haberleri

Gürcistan Savunma Bakanı Levan Izoria, Türkiye'nin, Gürcistan ve bölgede güvenlik ve istikrarın sürdürülmesi için elinden geleni yaptığını söyledi.

Gürcistan Savunma Bakanı Izoria, 'Gürcistan'da ve tüm bölgede güvenlik ve istikrarın sürdürülmesi için Türkiye elinden geleni yapıyor.' dedi.

Izoria, bazı toplantılara katılmak üzere Batum'da bulunan Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile görüştü.

Görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Izoria, Bakan Canikli ile görüşmesinin son derece verimli geçtiğini dile getirdi.

Izoria, iki ülke ilişkilerinin her geçen gün arttığını belirterek, haftaya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın Gürcistan'a gelmesinin planlandığını aktardı.

TÜRKİYE ELİNDEN GELENİ YAPIYOR

Türkiye'nin her zaman Gürcistan'ın toprak bütünlüğüne destek verdiğini dile getiren Izoria, "Gürcistan'da ve tüm bölgede güvenlik ve istikrarın sürdürülmesi için Türkiye elinden geleni yapıyor, bu duruma büyük katkı sağlıyor. Ülkemizin savunma imkanlarını artırılmasına da büyük katkı sağlıyor" diye konuştu.

TÜRKİYE MÜKEMMEL BAŞARI ELDE ETMİŞTİR

Izoria, bir gazetecinin, Türkiye ve Gürcistan arasında savunma sanayi alanındaki işbirliğine yönelik sorusuna, "Sayın Bakan beni Türkiye'ye davet etti. Türkiye'yi ziyaret ettiğimiz zaman savunma alanındaki işbirliği konularını detaylı şekilde inceleyeceğiz. Türkiye savunma sanayi alanında mükemmel başarı elde etmiştir. İşbirliği konularını bu toplantıda da ele aldık. Ayrıca Gürcistan savunma sanayideki imkanlarını da Türkiye'ye tanıtacağız" yanıtını verdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...