İstanbul'da 11 DHKP-C'li tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul'da 11 DHKP-C'li tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul'da terör örgütü DHKP-C ile bağlantılı kişilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülen bir soruşturma kapsamında, terör örgütü DHKP-C’ye yönelik İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonda, örgütle bağlantısı olduğu ileri sürülen 11 kişi gözaltına alınmıştı.
Operasyonda yakalanan A.K., N.Ö., H.Y., C.Ş., A.L.C., O.D., H.K., H.K. O.Ö., D.K. ve H.A. adlı 11 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlıların tamamı, “terör örgütü üyeliği, örgüte adam kazandırma ve finansman sağlama" gibi suçlamalarla tutuklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...