Erdoğan'dan sert tepki: Senin her yerin profesör olsa ne yazar

Düzenleyen:
Erdoğan'dan sert tepki: Senin her yerin profesör olsa ne yazar

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Valiler Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin Batı'dan koparak bir Ortadoğu devleti olduğunu" iddia eden Prof. Bahadır Erdem'e cevap verdi. "Senin her yerin profesör olsa ne yazar ya" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlar haddini bilmiyor. Sen bir defa neyi konuştuğunu, Türkiye'nin bulunduğu konumu bilmeyecek kadar acizsin." şeklinde konuştu.

CNN Türk canlı yayınında ekrana gelen Türkiye'nin Gündemi programında İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Bahadır Erdem'in sözleri tartışmalara neden oldu. Erdem, Türkiye'nin Batı'dan koparak artık bir Ortadoğu devleti olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Valiler Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prof. Bahadır Erdem'in bu sözlerine değindi.

Erdoğan'dan sert tepki: Senin her yerin profesör olsa ne yazar

"SENİN HER YERİN PROF OLSA NE YAZAR YA"

Bahadır Erdem'e sert sözlerle tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu:
"Batı'dan tamamen kopmuş, Ortadoğu'ya sığınmış bir Türkiye var diyor. Bakıyorsun önünde de bir Prof yazıyor. Bunlar haddini bilmiyor. Senin her yerin profesör olsa ne yazar ya. Sen bir defa neyi konuştuğunu, Türkiye'nin bulunduğu konumu bilmeyecek kadar acizsin."

BUNLARI İZLEYİNCE NEFRET EDİYORUM

Televizyonda bunları izleyince nefret ediyorum.

BUNLARDAN ÇIKAN ÖĞRENCİDEN HİÇBİR ŞEY OLMAZ

Bunlardan çıkan öğrenciden hiçbir şey olmaz. O öğrenciler, bu tür hocalardan da nefret ediyordur."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...