Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kahramankazan’da şehit olan polis memurunun ismi belli oldu

Düzenleyen:
Kahramankazan’da şehit olan polis memurunun ismi belli oldu

GÜNDEM Haberleri

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde katil zanlısı hastaneye götürüldüğü esnada yaşanan silahlı saldırıda hayatını kaybeden polis memurunun ismi belli oldu.

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde kız kaçırma meselesi nedeniyle yaşanan olayda 1 kişi hayatını kaybetmiş, olayla ilgili çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan şahıslar arasında bulunan A.E., emniyetteki sorgusu esnasında fenalaşınca Kahramankazan Devlet Hastanesine götürülmek istenmişti. Hastane önünde bekleyen kişiler tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda 1 polis memuru şehit olmuş, bir polis memuru ile A.E. ise yaralanmıştı. Silahlı saldırıda şehit olan polis memurunun isminin Muhammet Us olduğu öğrenildi. 33 yaşındaki şehit Us’un Kahramankazan’a yeni atandığı, evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılacak resmi törenin ardından Us'un yarın Aksaray'ın Eskil ilçesi Güneşli köyünde defnedileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...