Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İran'dan Türkiye'ye sürpriz ziyaret

Düzenleyen:
İran'dan Türkiye'ye sürpriz ziyaret

GÜNDEM Haberleri

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı İshak Cihangiri Türkiye'ye geldi.

İran Cumhurbaşkanı birinci Yardımcısı Cihangiri Türkiye'ye geldi. Başbakan Yıldırım Cihangiri'nin Kuzey Irak'a uygulanacak ambargolar, Kerkük sorunu gibi sorunların görüşülmesi bekleniyor.

İran Cumhurbaşkanı 1. yardımcısı İshak Cihangiri yarın Ankara'ya gelerek Başbakan Binali Yıldırım ile görüşecek.

Başbakan Binali Yıldırım tarafından resmi törenle karşılanacak olan Cihangiri ile Yıldırım daha sonra ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Cihangiri'nin Ankara’daki temaslarını müteakip, 20 Ekim 2017 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek Gelişen Sekiz Ülke Teşkilatı (D-8) Zirvesi’ne de iştirak edeceği açıklandı.

Kuzey Irak'a uygulanacak ambargolar, Kerkük sorunu gibi sorunların görüşülmesi beklenen görüşmede, Cihangiri'nin sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşüp görüşmeyeceği henüz kesinlik kazanmış değil.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulûsi Akar, 3 Ekim'de İran'a gitmiş ve İran Savunma Bakanı Emir Hatemi ile bir araya gelmişti.

4 Ekim günü de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İran'a ziyaret gerçekleştirmiş, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile görüşme gerçekleştirmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...